Select Page

ANDOR’CIMS

Condicions Generals de Venda

Titular: Cims Màgics SL
NRT: L-709043-P
Direcció: Carretera de les Agudes,3, AD400 Sispony
Principat d´Andorra
Telèfon: +376 696646
E-Mail: info@andorcims.org

Cims Màgics SL és propietària del nom de domini i pàgines Internet a les que s’accedeix a través de la direcció https://www.andorcims.org

Selecció de productes

Tot el material proposat per a la venda es troba descrit a la nostra pàgina Web.

1- Selecciona tots els productes que t’interessen.
2- Afegeix-los al cistell de la compra.
3- Una vegada finalitzada la selecció de productes i la identificació efectuada, passes a la passarel·la de pagament.
4- El pagament es realitza a favor de Cims Màgics mitjançant targeta bancària (Visa, Mastercard) amb l’entitat bancaria Crèdit Andorrà. Durant el pagament, les dades bancàries, protegides per xifrat, no transiten pels sistemes de Cims Màgics i, per tant, no romandran en la seva possessió.
5- La reserva es considera com definitiva i és efectiva a partir del cobrament per Cims Màgics. Rebràs un missatge electrònic de confirmació de la comanda que inclou la factura amb els articles seleccionats.

 

Preus, taxes i despeses d’enviament

Els preus que apareixen a la pàgina Web s’indiquen en Euros, excloent els impostos i les taxes. Els impostos i les taxes es calculen al moment de la factura, segons el mètode d’entrega i el país de lliurament:
Per a Andorra i en cas d’escollir Click & Collect: IGI al 4,5 %
– Per tots els altres països, els preus no inclouen les taxes i els impostos corresponents al país o a la regió de destinació. El sistema duaner de la destinació aplicarà les càrregues impositives corresponents que hauràs de pagar a recepció de la mercaderia.

Els preus es mostren excloent les despeses d’enviament. L’import de l’enviament apareix en el resum final de la compra, abans de la confirmació de la comanda. Les despeses de cada comanda es calculen en funció del pes, així com de la seva adreça de lliurament.

El Preu de Venda al Públic de l’article s’indica sempre en el moment en el qual el Comprador hagi completat el carret de la compra, i se li informa del preu final de la seva compra abans de realitzar la validació del pagament.

 

Productes

– Les informacions i les il·lustracions relatives als productes que figuren a la pàgina internet poden contenir errors involuntaris i per tant no tenen cap valor contractual. Cims Màgics no es responsabilitza en cap cas del seu contingut.

– En cas excepcional de que un producte seleccionat no estigués disponible, Cims Màgics es reserva el dret d’anular la comanda i retornar l’import en un termini de 5 dies hàbils.

– El preu de l’article és sempre el publicat a la web en el moment de la comanda.

– Cims Màgics es reserva el dret a modificar en tot moment les dades, mitjançant l’actualització de la pàgina internet.

– Crèdit Andorra gestiona l’intercanvi segur de les dades i garanteix la confidencialitat dels codis i de la seva gestió.

– Les despeses financeres i altres comissions bancàries afegides al pagament corren a càrrec del client.

Enviaments i terminis d’entrega

Cims Màgics gestiona els enviaments amb La Poste Francesa. Els productes adquirits s’entreguen a la persona i a la direcció indicada en la comanda.

– Per defecte, les factures s’envien a la direcció email indicada pel client a la hora de fer la compra a Cims Màgics.

– Les comandes són enviades setmanalment els dimarts. El termini de lliurament varia segons el país de destinació (el lliurament es farà aproximadament entre 7 i 15 dies hàbils).

– Els terminis d’entrega indicats són a títol orientatiu i Cims Màgics s’esforça en respectar-los; no obstant, al tractar-se d’un servei ofert per tercers, la seva demora no implica l’anul·lació de la comanda, ni cap indemnització.

– Una comanda es considera entregada en el moment en que el servei de paqueteria entrega el paquet al client i aquest firma el document de recepció d’entrega. Correspon al client verificar l’estat de la mercaderia a la recepció i indicar totes les anomalies en l’albarà de lliurament.

– En el cas de que el producte arribi en condicions defectuoses o deteriorades generalment derivades pel transport, serà canviat pel mateix producte en perfecte estat sense cap càrrec addicional.

Devolucions

– La nostra política, complint amb la normativa vigent, és concedir-te el dret a retornar qualsevol article comprat a Cims Màgics en el termini de 14 dies des de la data de recepció.

-No has d’aportar cap explicació, qualsevol article comprat en Cims Màgics, retornat en el seu embalatge original, precintat i en perfectes condicions serà acceptat.

-En un termini màxim de 5 dies de la recepció de la devolució, Cims Màgics es compromet al seu reembors.

-Abans de realitzar la devolució, has de comunicar-ho a l’adreça e-mail: info@andorcims.org

-Si la causa de la devolució fos que l’article retornat és defectuós o no correspon al sol·licitat en la comanda, Cims Màgics correrà amb les despeses de la devolució i un nou enviament. Si el motiu de la devolució és que la comanda no et satisfà, et reemborsarà l’import de l’article però no les despeses d’enviament, les tasses de duana ni les taxes corresponents.

Anul·lació de la comanda

Si l’anul·lació de la comanda arriba abans de la sortida del producte, el client no té cap despesa. En el cas d’una anul·lació després de la sortida de la comanda, el client té al seu càrrec les despeses d’enviament així com les despeses de devolució d’aquesta mateixa comanda.